keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Gouden regen


Työskentelen toisessa kerroksessa osastolla nimeltä Gouden Regen. Samassa kerroksessa on myös osasto Cypres jossa myös auttelen, mutta virallisesti työskentelen Gouden Regenin puolella. Gouden Regenissä on 18 asukasta. Jokaisella on oma pieni asunto, jossa on keittiö, olohuone, nukkumanurkkaus ja kylpyhuone. Siellä asuu monenkuntoisia asiakkaita. On melkein täysin omatoimisia ja on paljon apua tarvitsevia.

Osastolla on oma aktiviteettien järjestäjä. Joka päivä kello 14:30 hän järjestää jonkinlaista aktiviteettiä. Esim. pelailua, laulamista, värittämistä, jumppaamista yms.





Päivä meillä menee kutakuinkin näin:
8-10 Aamutoimissa avustaminen. Osa asukkaista syö aamupalan asunnossaan ja osa tulee aamupalalle osaston yhteiseen keittiöön/saliin.
Kymmenen jälkeen tehdään kahvikierros eli tarjoillaa asukkaille kahvia tai teetä.
Sitten on henkilökunnan kahvitauko. Kun kahvitauko on pidetty autamme asukkaat takaisin asuntoihinsa ja valmistelemme keittiön ruokailua varten.
Noin kello kaksitoista on asukkaiden luonas. Asukkaat syövät lounaan omassa asunnossaan, osaston keittiössä tai alakerran ravintolassa. Kun asukkaille on saatu ruoka on henkilökunnan vuoro pitää ruokatauko.
Kun tulemme ruokatauoltamme autamme asukkaat takaisin asuntoihinsa ja siivoamme keittiön. Silloin on myös aikaa kirjata koneelle päivän tapahtumia.
Kello 14.30 on päivän aktiviteetin aika. Ennen sitä on päiväkahvi/tee salissa ja samaan aikaan teemme myös kahvikierroksen eli viemme kahvia tai teetä ja mehua asukkaille, jotka ovat asunnoissaan.
Iltavuoro tulee kello 15:30 ja viimeinen aamuvuorosta pääsee kotiin kello 16:00.







-Lotta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti