torstai 16. helmikuuta 2017

Horrizon college

Tänään kävimme Hoornin Horizon collegessa.


Siellä olimme ensin englannin tunnilla jossa keskustelimme opiskelijoiden kanssa. He saivat kysellä meiltä ja me heiltä. Ennen seuraavaa tuntia opettaja esitteli meille nopeasti koulua. Seuraavalla tunnilla oli anatomiaa. Siellä opettaja puhui hollantia, joten ymmärsimme vain vähän asioita joita tunnilla käytiin.
Viimeinen tunti oli hoitotoimenpiteiden harjoittelua. Siellä olimme opiskelijoiden mukana ja katsoimme ja saimme toteuttaa esim. Lihakseen pistoa. Lopuksi söimme eväämme koulun aulassa ja lähdimme töihin.
Luokka jossa harjoittelimme hoitotoimenpiteitä oli tilava ja muistutti sairaalan potilashuoneita. Sänkyjä ja nukkeja oli niin monta että kaikki pystyivät harjoittelemaan yhtäaikaa.






Horrizon college oli paljon isompi kuin meidä koulu ja siellä oli myös paljon enemmän oppilaita. Aulassa oli iso vastaanotto ja sisälle ei päässyt koska edessä oli portit. Opiskelijakorttia käyttämällä pääsi portista sisään.
Koulussa oli opiskelijoille kahvila ja market josta ostaa syötävää ja välipaloja. Lisäksi koulussa oli kirjakauppa josta pystyi ostamaan kirjoja ja koulutarvikkeita.
Tässä portit joista pääsi sisälle kouluun





Päivä Horrizon collegessa oli mukava vaikka alkuun jännitimmekin sinne menoa.

1 kommentti:

  1. Aika mielenkiintoinen tuo koulun sisääntulo eli porttien kautta..toimisikohan meillä Suomessa. Hyviä kuvia. Mielenkiintoista!

    VastaaPoista